Ingredienten

(voor 4 personen)

  • 300 g tartaar
  • 1 sjalot, fijngehakt
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 2 eetlepels augurken
  • 1 eetlepel dijon-mosterd
  • 1 eetlepel Worcestershiresaus
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 kwarteleitjes
  • Verse peterselie, fijngehakt,

Bereidingswijze

  1. In een kom combineer je de tartaar met sjalot, kappertjes, augurken, Dijon-mosterd, Worcestershiresaus en olijfolie.
  2. Meng alles goed door elkaar.
  3. Breng de tartaar op smaak met zout en peper naar eigen voorkeur.
  4. Vorm kleine porties van het mengsel tot ronde of ovale vormen en leg ze op de borden.
  5. Maak in het midden van elke portie een kuiltje en breek voorzichtig een kwarteleitje in het kuiltje.
  6. Bestrooi de steak tartaar met verse peterselie voor een frisse smaak en een kleurrijke presentatie.

Eetsmakelijk en geniet ervan!