
Ingredienten
(voor 4 personen)
- 300 g tartaar
- 1 sjalot, fijngehakt
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 eetlepels augurken
- 1 eetlepel dijon-mosterd
- 1 eetlepel Worcestershiresaus
- 1 eetlepel olijfolie
- Zout en peper naar smaak
- 4 kwarteleitjes
- Verse peterselie, fijngehakt,
Onze producten
Bereidingswijze
- In een kom combineer je de tartaar met sjalot, kappertjes, augurken, Dijon-mosterd, Worcestershiresaus en olijfolie.
- Meng alles goed door elkaar.
- Breng de tartaar op smaak met zout en peper naar eigen voorkeur.
- Vorm kleine porties van het mengsel tot ronde of ovale vormen en leg ze op de borden.
- Maak in het midden van elke portie een kuiltje en breek voorzichtig een kwarteleitje in het kuiltje.
- Bestrooi de steak tartaar met verse peterselie voor een frisse smaak en een kleurrijke presentatie.
Eetsmakelijk en geniet ervan!