Bezorging

Lokale bezorging

Op dit moment bezorgen wij zelf lokaal in de gemeente Huizen, Laren en Blaricum met onze Mercedes Vito.. Bij een besteding van 50,- of meer wordt dit gratis verzonden indien u dit aangeeft bij het afronden en het betalen van de bestelling. Onder de 50,- zal er een klein bedrag van 3,50 worden berekend. 

 

Landelijke bezorging

Onze bestellingen worden geleverd in een goed isoleerde, piepschuim box met deksel. Deze piepschuim box vullen wij met gelpacks, zodat je verse producten ook daadwerkelijk vers en gekoeld blijven! Mocht je hier vragen over hebben, neem gerust contact met ons op.

Wij verzenden nu ook onze producten door het hele land! Dit doen we door middel van DPD. Wanneer we je bestelling verwerken krijg je een bevestiging en een track & trace code van DPD. Onze verzendtarieven zijn als volgende:

Bestellingen tot en met €50.-: €7,95
Bestellingen tussen €50 en €75: €4,95
Bestellingen vanaf €75,-: gratis!


Ophalen

Als u heeft aangevinkt dat u de bestelling komt ophalen heeft u hier mogelijkheid toe op vrijdag tussen 14.00 en 17.00. De bestelling zal om 14.00 klaar staan, zodat u niet lang door een drukke winkel te lopen om uw boodschappen te doen.

Red u het niet om op tijd de bestelling op te halen? Neem dan contact met ons op. Dan zullen wij samen met u een oplossing proberen te zoeken.