Product

Ons streven is altijd om altijd hoogwaardige producten te leveren aan de klant. Echter kan het soms gebeuren dat het product niet naar wens is. Wanneer u een klacht heeft over een product, neem gerust contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op. Zo kunnen we tot een oplossing komen.

Afhankelijk van het product, kunnen er producten worden gepersonaliseerd voor bijvoorbeeld grote partijen of andere wensen. Neem even telefonisch contact op of via het contactformulier om samen tot een oplossing te komen.

Bezorgen & ophalen

Afhankelijk van de bestelling, zal je bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd worden. Wanneer jouw bestelling bij ons klaar staat in het depot, krijg je een mailtje met een track & trace code van DPD. Zodra het pakketje bij ons is verzonden, duurt het gemiddeld 1 werkdag voor de bestelling verstuurd wordt.

Onze verzendtarieven luiden als volgt:

Bestellingen tot en met €50.-: €7,95
Bestellingen tussen €50 en €75: €4,95
Bestellingen vanaf €75,-: gratis!

Op dit moment doen wij aan lokale bezorging in regio Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes. Overige bestelling uit Nederland zullen via DPD verstuurd worden. Wij leveren nog niet in andere landen.

Red je het niet om op tijd de bestelling op te halen? Neem dan contact met ons op. Dan zullen wij samen met u een oplossing proberen te zoeken. Contact opnemen kan via het contactformulier of via ons telefoonnummer.

Retouren

Door de aard van de producten die we verkopen, komen artikelen die wij verkopen normaal gesproken niet in aanmerking voor restitutie. Bij bederf of andere redenen waardoor je bestelling niet te consumeren is, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via WhatsApp. Via WhatsApp zullen we met een passende oplossing komen.

Als je (één) van onze producten op een ongewenste manier ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We komen graag met een passende oplossing.

Als er iets onduidelijk is of als je meer vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Overige

Via ons contactformulier of via WhatsApp kan je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Telefonisch contact

035-3034230

E-mail

bestel@foodtoenjoy.nl